Hello Anti, ehhez a párosításhoz mit szólsz?

Jött a kérdés a fotó mellé, és a válasz egyértelmű: pazar! 👏 Mint megtudtam a tányérban egy zöldfűszerekkel felturbózott zöldborsókrémleves van, marhahúsleves alaplével, a húslevesben főtt (hidegen) vékonyra szelt marhalábszárral. Kohári traminije kiváló választás ehhez a krémleveshez.

A képet ezúton is köszönöm - a szerző egyébként ugyanaz az online kurzus résztvevő, akitől a legutóbb a sült kacsacombos képet kaptam. Bővebben a borról: https://pincearon.hu/products/kohari-pince-egri-tramini-2018

Ne felejtse el dekantálni ezt a bort:

Ez a tramini is egy olyan bor, amit ahhoz, hogy teljes szépségében megmutatkozhasson, javaslom dekantálni, szellőztetni. Pár gondolat arról, hogy mit érdemes dekantálni, illetve általában mit kell tudni a dekantálásról? 

A zöldborsó-krémleves kísérője ezúttal egy igazi természetes, naturális bor!

Szóljon hozzá

Felhívjuk a figyelmet, hogy a megjegyzések jóváhagyás után kerülnek közzétételre. Az ellenőrzést az elharapódzó mennyiségű spam miatt vezettük be.