Vákuumdugó/kiöntő szett

Egy dugó egy tölcsér és az élmény garantált!

A szettben található vákuumdugó "kettő az egyben" megoldást kínál a megbontott palack lezárására: a dugót beillesztjük a palack szájába, majd vákuumpumpaként működő fejrészével, kitessékeljük a levegőt a palackból. Oltalma alatt a bor több napig sem veszít értékeiből!
A szettben található kiöntő tölcsér speciálsan kalakított lamellákon keresztül áramoltatja a bort, így az levegővel dúsul és egyből szebb formát mutat a pohárban! A cseresznye a hab tetején, hogy a tölcsér segítségével garantáltan cseppmentesen tölhetünk a borból!
Remek ajándék, de ha ránk hallgat, saját magát is "meglepi" egy ilyen szettel!
Vásárlóink visszajelzése:
"Úgy elsőre csak egy átlagos borkiegészítő szettnek tűnt, de azért vettem egyet belőle. A meglepetés csak ezután ért. Maga a dugó is és a kiöntő is messze praktikusabb és hasznosabb bármelyik ilyenszerű termékhez képest, amivel eddig találkoztam.
 
Nemrégen maradt egy fél üveg borom kitöltetlenül. Gondoltam itt a remek alkalom, hogy teszteljem az újdonsült kis dugómat. 
40-50 huzigálás után a vákuumdugó feje már magától visszaugrott, jelezve hogy nincs "bent" több felesleges levegő.
Ez jó hír, gondoltam. Kb. 5 nap múlva újra előkerült a ledugózott palack és amikor kivettem a dugót úgy szisszent, mintha az üvegem egy nagy levegőt vett volna. A bor hibátlan maradt. A dugó kicsi és hihetetlenül praktikus csak ajánlani tudom mindenkinek.  Jó lenne, ha lehetne csak dugót is venni!
 
A Kiöntő is nagyon megtetszett, rögtön az első használat után. Ez nem csak úgynevezett 'drop-stop' kiöntő, hanem attól sokkal több. Valahogy úgy szabályozza a kifolyó bort a lamellák segítségével, hogy azt lelassítja és meg is levegőzteti egyben. Még fejre állított üveggel sem tudtam mellé önteni az értékes 'nedűt'. Ügyes! Tényleg remek kis kiegészítő."

"No csak, hogy felvágjak, ilyet is vettem. A vákuumdugó óriási találmány számomra, mert a le(vákuum)dugózott borokat ha kényelmesen elhelyezkedve fogyasztgatom, arra mindig lusta voltam, hogy kimenjek a kinthagyott pumpáért és kiszippantsam a levegőt a palackból. Éppen ha kedvenc filmjeim egyikét nézem (keresztapa trilógia, Casino, Volt egyszer egy vadnyugat... stb.) alsó hangon is két és fél, három órát "levegőzik" az anyag feleslegesen. Eddig két megoldás volt

  • film után lezár, másnap érezhetően gyengébb
  • megiszom az egészet!
Ez utóbbi bármennyire is kedvemre való, nem különösebben költséghatékony... Úgyhogy immár itt a MEGOLDÁS! Abban is maximálisan igaza van Jutomi kollégának, hogy napok múlva is szinte 100%-ot hoz minőségben is bor! A kiöntő pedig szintén zseniális. Én mint hivatásos kétbalkezes is a legelegánsabb mozdulatokkal tudok a vendégeknek tölteni mert soha nem löttyen túl! Óriási találmány!"
4 490 Ft
5 986,67 Ft / l