Borokat ingyen, levegőt drágán szállítunk

Személyes Átvétel, országos kiszállítás (Futár, Pick Pack): 0 Ft

Úgy figyeltük meg, hogy a kedves vásárlóink kifejezett örömmel állapítják meg: a kézműves borokhoz nálunk a pincékben elérhető árakon juthatnak hozzá. Ez az ár lenne ugyebár a pinceár(on.hu). A kedves vásárlóink viselkedését illetően van azonban egy másik megfigyelésünk is: Önök nem szeretnek a kiszállításért díjat fizetni! Ez teljességgel érthető, ne tegyék, íme az alábbi lehetőségek közül választhat:

0 Ft - személyes átvétel:

(Bankkártyával is fizethet)

Nyitvatartási idő alatt a Kinizsi utcai üzletünkben (közel a Kálvin térhez, ill. a Corvin sétányhoz) személyesen is átveheti a megvásárolt termékeket, ennek a díja természetesen 0 Ft.  Bankkártyával is fizethet!

Nyitvatartási idők, megközelíthetőség.

0 Ft - Pick Pack Ponton keresztül

(sok helyen BANKKÁRTYÁVAL IS FIZETHET)

Ha az alábbi feltétel teljesül, akkor a kézműves borok kiszállítása az Ön számára díjtalan:

 • 15.000 Ft feletti vásárlás esetén, a tételek számától függetlenül.

Tudnivalókat a Pick Pack Pontokról az oldal alján talál!

  0 Ft - futárral Magyarország teljes területén:

  Ha az alábbiak közül bármelyik feltétel teljesül, akkor a kézműves borok kiszállítása az Ön számára díjtalan:

  • legalább 11 palack bor vásárlása esetén, vásárlási értéktől függetlenül! A kézműves palackokat természetesen tetszőlegesen válogathatja össze.
  • amennyiben a vásárlási érték meghaladja a 19.900 Ft-ot, a tételek számától függetlenül.

  Egyéb lehetőségek:

  900 Ft - Pick Pack Ponton keresztül:

  • A 15.000 Ft-ot el nem érő vásárlás esetén, a Pick Pack Pontokon keresztüli kiszállítás díja 900 Ft.

  Aki először jár nálunk az elsőre nem szokta elhinni, ezért külön is kiemeljük itt: az 1000-2000 Ft-os árketegóriában is jelentős a választékunk, azaz Ön könnyedén összeállíthat egy olyan csomagot, ami 6 palackból áll ugyan, de a csomag teljes ára meg sem közelíti még a 10.000 Ft-ot sem, ennek ellenére az előző pontok értelmében, 6 palackot már ingyen szállítunk! Webshopunkban könnyedén szűrhet az árkategóriák szerint is, itt.

  1900 Ft - FUTÁRRAL Magyarország teljes területén:

  • 11 kézműves palack alatti, vagy a 19.900 Ft-ot el nem érő vásárlás esetén, az országos kiszállítás díja 1900 Ft.

  Tudnivalók a Pick Pack Pontokról:

  Ha Ön a Pick Pack Pontokon keresztül kéri a kiszállítást, akkor ugyan Önnek kell elmennie a legközelebbi Pick Pack Pont-hoz, (az átvételi pontok listáját itt találja - új ablakban nyílik) de ezekből olyan sok van hazánkban, hogy egészen biztosan nem kell sokat fáradnia (ez akár egy benzinkút is lehet!), és ráadásul számos helyen bankkártyával is fizethet! A Pick Pack Pontok segítségével akár néhány üveg kiszállítása is megoldható ingyenesen, vagy elfogadható költségek mellett, szinte Magyarország egész területén!

  Kérjük, hogy vegye figyelembe:

  Kérjük vegye figyelembe, hogy webshopunk - egyedülálló üzleti modelljének következményeként - lényegesen lassabb a szokásos internetes üzleteknél! Amennyiben ennél rövidebb szállítási időre lenne szüksége, kérjük egyeztessen ügyfélszolgálatunkkal (20/525-0402) és megpróbálunk segíteni. Ha mi nem tudnánk kérését teljesíteni, adott esetben akár más borszaküzletet vagy webshopot is szívesen ajánlunk, forduljon tehát hozzánk bizalommal!