Halvacsora 01.27: Nemo Fish & Chips

Ismét borvacsora a NEMOBAN! 


A teltházas, nagysikerű októberi borvacsora után, ahogy ígértük, januárban tartjuk következő gourmet estünket ahol Putz Lajos head chef vadonatúj kreációi mellé kostolhatjátok Kovács Anti válogatott, kézműves, kispincés magyar borait.

Az ételsor:

-Tempurázott tonhal tekercs répapürével, wasabis sajtkrémmel, takuannal. - Skrabski Pince Balatonudvari Irsai Olivér 2017

-Körtés csicsóka krémleves Szt.Jakab kagylóval, borban párolt karamellizált körte kompóttal - Kúcs Gyula Pécsi Chardonnay 2016

-Tengeri süllő- paradicsomos fenyőmagos quinoaval, narancsos vajmártással, friss citrusokkal - Kohári PInce Egri Menoir Rosé 2016

-Zöld kéregben sült lazac fokhagymás polentával, sáfrányos karfiolkrémmel, cékla habbal - Somló Kincse Kispince Somlói "Bazalt" 2016

- Csokoládéban tálalt mogyoróvajas karamell panna cotta - Zsadányi Pince Tokaji TKJ Édes Furmint 2016

A vacsora ára - amely az ételeket, borokat, welcome drinket, kàvét, szódát, ásványvizet és a szervízt tartalmazza : 13.990 Ft. 
Borok nélkül: 10.990 Ft.


Időpont: 2018. január 27. szombat este 19 óra.
Helyszín: Nemo Fish & Chips étterem, 1024 Bp. Lövőház u. 16.


Helyfoglalás, ajándékutalvány Hole Alexandránál:

a.hole@t-online.hu .


A részvételi díjat, az étteremben készpénzben, vagy bankszámlára történő utalással (Solexim Mo. Kft. 10918001-00000051-44480000 UniCredit Bank, közleményként kérjük megadni: Borvacsora január 27.) január 24-ig kérjük kiegyenlíteni!


A foglalás, a kifizetés után válik véglegessé. Várjuk foglalását és a személyes találkozást!

További cikkeink

Kő-juice: a kőzet kifacsart leve...

A kritikusaim időnként azzal vádolnak, hogy szeretek néha túlzásokba esni. Tudja mit? Lehet, hogy igazuk van, még akkor is, ha az idő végül gyakran mégiscsak engem igazol. Így volt ez, amikor az egyik kézműves borászunkról kijelentettem, hogy egy igazi fenegyerek, ő volt az, akinek a borait kóstolva először megfogalmazódott bennem, hogy van egy olyan borkategória, aminek eddig nem volt neve. Így hát adtam neki egyet, ez lett a kő-juice...:

Szél Fiai Borvacsora - Szél Fiai Fogadó, Nyúl, természetesen Prisztóka Tibor kézműves boraival

Egy szenzációs borvacsorán vehettünk részt Nyúlon, Prisztóka Tibor fogadójában. Tibor borait már sokszor méltattam, most inkább a konyhát ajánlanám szíves figyelmükbe. A legtöbb vásárlónk budapesti vagy környékbeli, ezért külön is ki szeretném emelni: Bp határától nagyjából 1 óra utazással érhető el a fogadó. Ha van értelme kulináris élményekért 60 percet autópályázni, akkor ez a kérdés Nyúlon nyer értelmet!

Kézműves fagyi, kézműves ropi, kézműves gumibelső, kézműves féktárcsa...

Balogh Zoltán, a Somlói Apátsági Pincészet frontembere volt a vendéglátónk, aki sok minden más mellett, mesélt a kézműves fagyiról, a kézműves ropiról, a kézműves gumibelsőről, és a kézműves féktárcsáról is... De tényleg! Na jó, a kézműves borról egy kicsit többet: